Povestea noastră

Societatea noastră confecționează instrumente muzicale cu coarde și arcus din anul 2001. Pasiunea Luthierului Hărșan a reușit să fie remarcată de curând în anul 2015 la concursul „Triennale” din Cremona..

Dispunem de o gamă variată de instrumente (viori, viole, violoncei și contrabași) executate și lăcuite manual disponibile pentru diverse niveluri (student, semi-profesionale, profesionale și maestru), dar și pe diverse modele, precum și pe grupe de vârstă.

Lemnul folosit pentru fața instrumentelor este molidul de rezonanță, iar pentru restul instrumentului( spate, eclise și gât) folosim paltinul creț pentru limba si chei folosim abanosul si palisandrul.

In mica noastra fabricuta instrumentele prind forma de la faza de bustean pana la instrumentul finalizat gata pregatit pentru cantat de catre cei 11 angajati ai nostri.

Mulțumirea clienților noștri vine din dorința noastră de a satisface cele mai exigente cerințe, de a identifica nevoile clientului, de a poiecta și pune în practică soluțiile cerute de aceștia. De aceea executăm aproape în exclusivitate instrumente muzicale unicat, la forma și standardele calitative impuse de cei mai pretențioși clienți.

La fel ca oamenii, instrumentele muzicale sunt unice. Pentru luthier, instrumentul muzical este o parte din el, nu este un simplu obiect ci este o operă de artă concepută cu măiestrie și pasiune pentru a încânta auzul iubitorilor de muzică.